Starta programmet ArkivDigital 2.0

För att kunna läsa våra digitala arkivhandlingar och söka i våra register, måste du använda den webbaserade programversionen ArkivDigital 2.0. Du startar programmet från följande sida:

http://www.arkivdigital.se/online/installation

Du behöver inte vara inloggad på hemsidan för att starta programmet.

Det går bra att använda programmet på flera enheter, men inte samtidigt.

Programmet är utvecklat för webbläsarna Chrome, Firefox, Edge och Safari. Programmet fungerar även i andra webbläsare (t ex Opera) men är inte specifikt utvecklat för dessa.

OBS! Webbversionen fungerar inte alls i webbläsaren Internet Exlorer (eftersom den webbläsaren inte utvecklas mer och är ersatt av Edge i nyare Windowsdatorer).