Operativsystem och systemkrav

Programmet ArkivDigital 2.0-webbversion, finns för följande operativsystem:

• Windows 7, 8, 8.1 och 10. Fungerar på både 32- och 64-bitars
  • Mac OS X 10.9 eller högre
  • Linux, 32- och 64 bitars

Läsplattor - Webbversionen fungerar på läsplattor, så som iPad och Android om man har uppdaterad webbläsare som stöds av ArkivDigital. För iPad krävs minst iOS 10.

ArkivDigital 2.0 webbversion kan också fungera på äldre operativsystem, om det finns en uppdaterad webbläsare som stöds av ArkivDigital

Vi rekommenderar webbläsaren Chrome, men programmet kan även köras i Safari (standardwebbläsare för Mac), Firefox och Edge.

ArkivDigital 2.0 startas ifrån följande sida: https://app.arkivdigital.se/