Abonnemangsavtal

Abonnemangsavtalen har en bindningstid på 12 månader och du betalar 189 kr per månad.

Betalning görs via kontokort (VISA eller MasterCard) och du kommer att behöva lägga upp ett betalkort/kontokort hos vår betalningsleverantör Payer, som för vår räkning kommer att dra beloppet månadsvis.

Uppsägningstid är 1 månad före avtalstidens slut. Sägs inte abonnemanget upp kommer det automatiskt att förlängas 1 månad i taget.

Abonnemangsavtal kan endast tecknas av privat personer som inte har något aktivt abonnemang eller med ett abonnemang med max 31 kvarstående dagar.

Du beställer abonnemangsavtalet genom att logga in på vår hemsida www.arkivdigital.se och välja Köpa produkter i listan. Längst ned på denna sida hittar du Abonnemangsavtal för privatpersoner.