Kartfunktion i släktträdet

Med kartfunktionen i släktträdet går det enkelt att få en geografisk överblick över var i Sverige som släkten har levt. Kartvyn visar personernas händelser utplacerad på en karta.

Mer information om kartfunktionen finns i detta blogginlägg:

http://blog.arkivdigital.se/slakttrad/ny-kartfunktion-i-arkivdigitals-slakttrad/

För att komma från kartvyn väljs en av de andra släktträdsvyerna som finns i vänstra hjälpmenyn när släktträdet är öppet.