Hur exporterar jag en GEDCOM-fil från mitt släktträd i ArkivDigital?

Gör så här för att skapa (exportera) en GEDCOM-fil:

• Klicka på Inställningar (kugghjulet) längst ner till höger i släktträdsvyn.
  • Välj Exportera i rutan som kommer fram på skärmen.
  • Starta Export genom att klicka på Exportera ny GEDCOM-fil
  • Exporten startas. Det går inte att starta en ny export innan den pågående är avslutad.
  • När exporten är klar läggs GEDCOM-filen högst upp i listan över tidigare exporter.
  • Klicka på HÄMTA för att ladda hem GEDCOM-filen till din dator.
    GEDCOM-filen hamnar i Hämtade filer på en Windowsdator och i Downloads på en Mac.

Se även vår användarmanual:
http://files.arkivdigital.se/pdf_files/arkivdigital-familytree-sv.pdf