Instruktionsfilmer

ArkivDigital har en Youtube-kanal där vi lagt upp en rad olika instruktionsfilmer där vi går igenom olika funktioner i programmet.

Spellistan med alla våra filmer som berör släktträdet hittar du här:
Se spellista

Se till exempel vår instruktionsfilm Bygg ditt släktträd med ArkivDigital:
https://www.youtube.com/watch?v=-tUOkxnv9ps

Eller Importera släktträd till ArkivDigital:
https://www.youtube.com/watch?v=LF5CvMIGam0

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Marie Louise Bratt

Plötsligt fick jag idag en sida med mina släktträd. Jag är inte intresserad och vill tillbaka till de sidor jag använt tidigare. Jag hittar inget sätt att göra detta. Var vänlig hjälp mig!