Surfplattor (iPad/Android)

Det går bra att använda programmet på din surfplatta oavsett om det är en iPad med iOS som operativsystem eller om det är en surfplatta (tablet) med Android som operativsystem.

För iPad krävs minst iOS 10.

Starta webbläsaren och gå till denna sida: https://app.arkivdigital.se

Logga in med de inloggningsuppgifter du har hos Arkiv Digital.

Webbläsare som programmet är utvecklat för är Chrome, Firefox, Edge och Safari. Programmet fungerar även på andra webbläsare men är alltså inte utvecklat specifikt för dessa.

Tidigare app för iPad

Den ArkivDigital-app som fanns för iPad utvecklas inte med. Appen fungerar inte för iOS11. Appen är helt och fullt ersatt med webbversionen av programmet.