Var hittar jag registren i ArkivDigital 2.0?

Information om var du hittar registren samt hur du söker i dem, finner du i vår användarmanual som finns tillgänglig i programmet. Klicka på Hjälp uppe till höger i programmet och välj Användarguide.

Manualen finns även tillgänglig via hemsidan (under Programvara en bit ner till vänster):

https://arkivdigital.se

Du kan även läsa hur du gör i följande blogginlägg:
http://blog.arkivdigital.se/register/registersokning-i-arkivdigitals-webbversion/

På vår Youtubekanal finns instruktionsfilmer som berör registersökningar. Du kommer till Youtubekanalen här:

https://www.youtube.com/user/ArkivDigital