Var hittar jag registren i ArkivDigital 2.0?

Information om var du hittar registren samt hur du söker i dem, finner du i vår användarmanual som finns tillgänglig i programmet. Klicka på ditt namn uppe i det högra hörnet i programmet, välj menyvalet "Hjälp" och "Guide till ArkivDigital 2.0".

Manualen finns även tillgänglig via hemsidan:
http://files.arkivdigital.se/pdf_files/AD-guide-20161219-swe.pdf

Du kan även läsa hur du gör i följande blogginlägg:
http://blog.arkivdigital.se/register/registersokning-i-arkivdigitals-webbversion/

På vår Youtube-kanal finns följande instruktionsfilmer som berör registersökningar:

Befolkningen i Sverige 1860-1920:
https://youtu.be/VzCn4bONx4M

Sveriges befolkning 1950:
https://youtu.be/SfWiwn1ncRk

Sveriges befolkning 1960;
https://youtu.be/t8BJZPKRsNA