Vad har ni fotograferat?

ArkivDigital har fotograferat arkivmaterial i Sverige och på Åland.

I vårt bildarkiv på hemsidan finns översikt över vad som är fotograferat i de olika länen. Alla län står längst till höger på sidan och genom att klicka på ett län får du upp vilka arkivbildare (församlingar, häradsrätter mm) som finns för det länet.

För att se vad som är fotograferat för den församling eller motsvarande som du är intresserad av, sök via det län som är aktuellt. Under respektive län finns alla församlingar, häradsrätter, rådhusrätter mm i bokstavsordning. Genom att välja t ex en församling kan du se vad vi har fotograferat för just den församlingen.

Det finns en översiktstabell som beskriver hur långt vi har kommit för olika arkivbildare i de olika länen. Översiktstabellen hittar du här: http://www.arkivdigital.se/volymer.