Operativsystem och programmet ArkivDigital

Programmet ArkivDigital 2.0-webbversion, finns för följande operativsystem:

• Windows 7,8, 8.1 och 10. Fungerar på både 32- och 64-bitars
  • Mac OS X 10.9 eller högre
  • Linux, 32- och 64 bitars

Läsplattor - Webbversionen fungerar på läsplattor, så som iPad och Android om man har uppdaterad webbläsare som stöds av ArkivDigital.

ArkivDigital 2.0-webbversion kan också fungera på äldre operativsystem, om det finns en uppdaterad webbläsare som stöds av ArkivDigital

Vi rekommenderar webbläsaren Chrome, men den kan även köras på Safari, Firefox och Edge.

ArkivDigital 2.0 startas ifrån följande sida: https://app.arkivdigital.se/