Operativsystem och systemkrav

Programmet ArkivDigital 2.0-webbversion, finns för följande operativsystem:

• Windows 7, 8, 8.1 och 10. Fungerar på både 32- och 64-bitars
  • Mac OS X 10.9 eller högre
  • Linux, 32- och 64 bitars

Läsplattor - Webbversionen fungerar på läsplattor, så som iPad och Android om man har uppdaterad webbläsare som stöds av ArkivDigital. För iPad krävs minst iOS 10.

ArkivDigital 2.0 webbversion kan också fungera på äldre operativsystem, om det finns en uppdaterad webbläsare som stöds av ArkivDigital

Programmet är utvecklat för webbläsarna Chrome, Firefox, Edge och Safari. Programmet fungerar även i andra webbläsare (t ex Opera) men är inte specifikt utvecklat för dessa.

OBS! Webbversionen fungerar inte alls i webbläsaren Internet Exlorer (eftersom den webbläsaren inte utvecklas mer och är ersatt av Edge i nyare Windowsdatorer).

ArkivDigital 2.0 startas ifrån följande sida: https://app.arkivdigital.se/