Fel vid inloggning i ArkivDigital

Felmeddelanden vid inloggning i webbversionen av ArkivDigital

Fel e-postadress eller lösenord

Användarnamn är den e-postadress som är registrerad hos ArkivDigital.

Lösenord är det lösenord du har hos ArkivDigital.

Sudda ut allt i rutorna för användarnamn och lösenord. Skriv in inloggningsuppgifterna igen. Klicka på Logga in.

OBS! Det är skillnad på gemena (små) och versala (stora) bokstäver i lösenordet. Kontrollera att Caps Lock inte är intryckt.

Om du har blivit utloggad

Detta beror på att man använder ArkivDigital på flera enheter samtidigt. Det går att vara inloggad på två (2) datorer eller en dator och en surfplatta samtidigt, förutsatt att inloggning sker från samma IP-nummer.

Om inloggningssidan kommer upp och det är tomt i rutorna för e-postadress och lösenord fylls dessa uppgifter i igen och sedan är det bara att logga in igen.

Kontakta kundtjänst per telefon eller e-post kundtjanst@arkivdigital.se