Bokmärken

Det finns möjlighet att bokmärka sidor i programmet Arkiv Digital. Genom att bokmärka sidor kan du snabbt återvända till en sida med intressant information.

Du kommer åt dina bokmärken genom att klicka på Bokmärken (vit text mot blå bakgrund) uppe till vänster i programmet.

Instruktion om hur bokmärken skapas i ArkivDigital, finns i vår användarguide:

http://files.arkivdigital.se/pdf_files/AD-guide-201809-swe.pdf

Alla bokmärken sparas på vår server och finns kvar på ditt användarnamn även om du gör ett uppehåll i abonnemang. Med uppehåll menas att du som kund inte har förnyat ditt abonnemang och är utan abonnemang en period.