Bokmärken

Det finns möjlighet att bokmärka sidor i programmet Arkiv Digital. Genom att bokmärka sidor kan du snabbt återvända till en sida med intressant information.

Instruktion om hur bokmärken skapas i ArkivDigital, finns i vår guide.

Alla bokmärken sparas på vår server och finns kvar på ditt användarnamn även om du gör ett uppehåll i abonnemang. Med uppehåll menas att du som kund inte har förnyat ditt abonnemang och är utan abonnemang en period.