Användaruppgifter (e-postadress och lösenord)

Användarnamn är alltid en e-postadress. Till detta användarnamn har du ett lösenord hos Arkiv Digital.

Om du inte har en egen e-postadress, kontakta kundtjänst så kan de skapa ett användarnamn till dig ändå.

Glömt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt genom att klicka på "Glömt lösenord" i inloggningsrutan till ArkivDigital eller via vår hemsida: http://www.arkivdigital.se/users/forgot_password

Du kan även kontakta kundtjänst för att få ett nytt lösenord. Kundtjänst kan inte se vilket lösenord du som kund har utan kan bara lägga in ett nytt lösenord.

Byta lösenord

Så här gör du för att själv byta lösenord:

• Logga in på vår hemsida www.arkivdigital.se
  • Klicka på ”Gå till mina kontouppgifter”
  • Klicka på ”Byt lösenord”
  • Skriv in ett nytt lösenord. Det måste vara minst sex tecken långt.
  • Bekräfta det valda lösenordet
  • Klicka på ”Spara”

OBS! Om du tidigare har valt ”Logga in automatiskt” i inloggningsrutan för ArkivDigital får du ett felmeddelande när du startar programmet. Skriv in din e-postadress som användarnamn och skriv in det nya lösenordet i lösenordsrutan.

Ändra adress eller e-postadress

Du ändrar e-postadress på följande sätt:

• Logga in på vår hemsida www.arkivdigital.se
  • Klicka på ”Gå till mina kontouppgifter”
  • Klicka på ”Ändra användaruppgifter”
  • Skriv in din nya adress och/eller e-postadress
  • Klicka på ”Spara”