Användaruppgifter (e-postadress och lösenord)

Användarnamn och lösenord

Användarnamn är alltid en e-postadress. Till detta användarnamn har du ett lösenord hos Arkiv Digital.

Om du inte har en egen e-postadress, kontakta kundtjänst så kan de skapa ett användarnamn till dig.

Glömt lösenord?
Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt genom att klicka på "Glömt lösenord" i inloggningsrutan till ArkivDigital eller via vår hemsida:

https://www.arkivdigital.se/users/forgot_password

Det skickas då en länk till din e-postadress där du kan välja ett nytt lösenord.

Du kan även kontakta kundtjänst för att få ett nytt lösenord. Kundtjänst kan inte se vilket lösenord du som kund har utan kan bara lägga in ett nytt lösenord.

Byta lösenord via hemsidan

• Gå till vår hemsida www.arkivdigital.se
  • Klicka på Mina sidor/Registrera dig högst upp till höger
  • Logga in som Återkommande kund
  • Skrolla ner till Mina sidor, klicka sedan på Byt lösenord
  • Skriv in ett nytt lösenord. Det måste vara minst sex tecken långt.
  • Bekräfta det valda lösenordet
  • Klicka på”Spara

OBS! Om du tidigare har valt ”Logga in automatiskt” i inloggningsrutan för ArkivDigital får du ett felmeddelande när du startar programmet. Skriv in din e-postadress som användarnamn och skriv in det nya lösenordet i lösenordsrutan.

Ändra adress eller e-postadress

• Gå till vår hemsida www.arkivdigital.se
  • Klicka på Mina sidor/Registrera dig högst upp till höger
  • Logga in som Återkommande kund
  • Skrolla ner till Mina sidor och välj sedan Ändra användaruppgifter
  • Skriv in din nya adress och/eller e-postadress
  • Klicka på Spara