Hur kan jag ser hur lång tid jag har kvar på mitt abonnemang?

Genom att logga in på hemsidan, www.arkivdigital.se, med de inloggningsuppgifter du har hos ArkivDigital kan du ser hur lång abonnemangstid du har kvar.

När du har loggat in på hemsidan kommer det upp en gul ruta på skärmen. I denna ruta framgår det hur vilken abonnemangsform du har och hur lång tid du har abonnemang.

Om du har beställt abonnemang eller tittat på något annat ställe på hemsidan när du är inloggad, kommer du till dina kontouppgifter genom att klicka på Mina sidor högst upp till höger på hemsidan.

I beskrivningen av abonnemangstid för den som har ett allt-i-ett-abonnemang står det även abonnemangstid för basabonnemang eftersom det är ett basabonnemang som ligger som grund och sedan ligger allt-i-ett utöver basabonnemanget.

Under Mina sidor kan du även se din orderhistorik.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

2 Kommentarer