Hur kommer jag igång med programmet ArkivDigital?

För att komma igång med programmet ArkivDigital behöver du göra följande:

• Registrera dig som användare på hemsidan
  • Beställ ett abonnemang (tillgång till abonnemanget fås först efter att betalning för abonnemanget är registrerad)
  • Starta programmet ArkivDigital

Registrera dig på vår hemsida http://www.arkivdigital.se/users/register

Vid registreringen behöver du ange namn, adress och e-postadress. Du kan själv välja lösenord och det valda lösenordet måste vara minst sex tecken långt. Om du inte väljer ett eget lösenord skapas ett lösenord automatiskt och detta skickas till den e-postadress som du har angett.

Beställ ett abonnemang

För att ha tillgång till våra bilder krävs ett abonnemang. Du måste vara inloggad på hemsidan för att kunna beställa. För våra olika abonnemang se här: http://www.arkivdigital.se/online/abonnemang

Starta programmet ArkivDigital

För att kunna bläddra i och läsa våra digitala arkivhandlingar och söka i våra register, måste du använda den webbaserade programvaran ArkivDigital 2.0. Du startar programmet från följande sida: https://www.arkivdigital.se/online/installation

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.