Hur avslutar jag min prenumeration på ArkivDigitals utskick?

Om du inte längre vill få våra nyhetsbrev och andra utskick från oss, gör på följande sätt:

• Gå till vår hemsida www.arkivdigital.se
  • Klicka på Mina sidor/Registrera dig högst upp till höger
  • Logga in som Återkommande kund
  • Skrolla ner till Mina sidor och välj sedan Ändra användaruppgifter
  • Ta bort bocken för Mailutskick från ArkivDigital

OBS!

Om du väljer att inte ta emot nyhetsbrev får du inte heller påminnelser om att din abonnemangstid håller på att gå ut. Påminnelse skickas tio dagar före ett abonnemang går ut om det inte finns en registrerad betalning för ett nytt abonnemang.