Hur avslutar jag min prenumeration på ArkivDigitals utskick?

Om du inte längre vill få våra nyhetsbrev och andra utskick från oss, gör på följande sätt:

• Logga in på vår hemsida www.arkivdigital.se med de inloggningsuppgifter du har hos ArkivDigital
  • Klicka dig Mina sidor högst upp till höger
  • Klicka på Ändra användaruppgifter
  • Ta bort bocken för Mailutskick från ArkivDigital

OBS!

Om du väljer att inte ta emot nyhetsbrev får du inte heller påminnelser om att din abonnemangstid håller på att gå ut. Påminnelse skickas tio dagar före ett abonnemang går ut om det inte finns en registrerad betalning för ett nytt abonnemang.