Finns det möjlighet att gratis prova ArkivDigital?

Du kan testa ArkivDigital genom att logga in i vår demo version. Detta gör du på följande sätt.

1. Om du inte redan har ett konto hos ArkivDigital, registrera dig som medlem här.

2. Installera programmet ArkivDigital, följ instruktionerna på installationssidan.

3. Starta programmet och logga in med den e-postadress och lösenord som du valde vid registreringen.

Vid inloggning som demo får du tillgång till kyrkoböckerna,samt Sveriges Befolkning 1950, från Älvsbacka församling i Värmlands län och Röke församling i Kristianstads län och kan se hur det fungerar. Tänk på att du får upp en fullständig lista på vad vi har för material tillgängligt för tillfället, men det är bara bilderna från Älvsbacka och Röke som fungerar. Läs mer om att prova gratis här.