Vad händer om jag beställer ett abonnemang under tiden jag redan har ett?

Om du har ett pågående abonnemang vid beställning av ett nytt abonnemang, kommer det nya abonnemanget att läggas vilande när betalning för abonnemanget är registrerad. Det nya abonnemanget startar sedan automatiskt när det pågående abonnemanget går ut. 

Det är aldrig så att två abonnemang löper samtidigt.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk