Hur snabbt kan jag komma igång med ArkivDigital?

Abonnemanget aktiveras när betalning är registrerad.

Vid betalning med kreditkort eller via direktbetalning via bank (Bank på nätet) kommer du igång direkt när betalningen är genomförd.

Om du väljer att betala via faktura blir abonnemanget tillgängligt när vi har registrerat din betalning. Detta tar 2-3 bankdagar från det att pengarna har dragits från ditt konto. När betalning är registrerad skickas det ut ett e-postmeddelande som bekräftelse på detta och abonnemanget aktiveras.

Åtkomst till mitt abonnemang
Abonnemanget aktiveras så fort vi registrerat betalningen. Om du inte har ett abonnemang sedan tidigare startas abonnemanget direkt när betalningen registreras. Om du har ett pågående abonnemang läggs det nya abonnemanget vilande och det startar sedan automatiskt när det pågående abonnemanget går ut.