Inloggad i demo-läge

Meddelande: "Du är inloggad i demo-läge och kan därför bara titta på bilderna från Röke församling i Kristianstads län och Älvsbacka församling i Värmlands län".

Meddelandet dyker upp om man inte har ett aktivt abonnemang.

• Jag har nyligen köpt ett abonnemang men loggas in i demo-läge
  • Jag har ett abonnemang men loggas in i demo-läge

Jag har nyligen köpt ett abonnemang men loggas in i demo-läge

Ett abonnemang aktiveras så fort vi registrerat din betalning. Om du betalat ditt abonnemang mot e-post- eller pappersfaktura, aktiveras abonnemanget först då betalningen registrerats hos oss. Detta tar oftast 1-2 bankdagar från det att pengarna dragits från ditt konto.

Har du betalat med kontokort eller direkt bank, aktiveras abonnemanget direkt efter betalningen genomförts.

Kontrollera att abonnemanget är aktivt. Detta gör du genom att logga in med dina inloggningsuppgifter på vår hemsida, www.arkivdigital.se och går in på "Mina sidor".

Är inte abonnemanget aktiverat måste du vänta tills vi registrerat din betalning.

Är abonnemanget aktivt, logga ut ur ArkivDigital programmet och logga sedan in igen. Du loggar ut ur programmet genom att klicka på ditt namn uppe i det högra hörnet, välj menyvalet Logga ut.

Jag har ett abonnemang men loggas in i demo-läge

Kontrollera så att ditt abonnemang inte gått ut. Detta gör du genom att logga in med dina inloggningsuppgifter på vår hemsida, www.arkivdigital.se och går in på "Mina sidor".

Har abonnemanget gått ut måste du beställa ett nytt för att få tillgång till ArkivDigital. Beställa gör du via vår hemsida eller genom att kontakt ArkivDigitals kundtjänst.

Är abonnemanget aktivt, logga ut ur ArkivDigital programmet och logga sedan in igen. Du loggar ut ur programmet genom att klicka på ditt namn uppe i det högra hörnet, välj menyvalet Logga ut.